View Single Post
Staro 05.07.2004., 23:17   #9
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ne nasjedaj na provokacije kojekakvih opravdavača kaj su mami i tati opelješili novčanik za blentium xy klase i grfulje od 2,5k kuna ... moj drugi komp iz siga vrti Call Of Duty (i to nekada hosta za 10 playera i nikome ne trza ), Zatim vrti i kika UT'99 (ili ti stari i to nekad hosta), UT2k3 i to ide u 1024x768 sa skoro većinom stvari na high, ali kada hostam onda je sve na mid ali nikada na low i ne trza), onaj koji nije igrao Rune u mreži nije igrao niš kaj valja, to je skoro živi sex u WLANu Da samo kikneš mrvicu jaču grafulju G3/8500 (druge nemaju baš smisla u kombinaciji sa Tulcem 1,3) i dodaš još 256 SDRa to će kikati još godinama ... Eto ja sam uspješno i bezbolno preskočio cijelu, usuđujem se reći. propalu, promašenu i ušljivu P4 generaciju i sada komotno mogu planirati o nekom dual opteronu ili xeonu sa PCI EX, PCI 64, BTX, ... a da nisam propustio niš od gameova i da nekaj nisam mogao zavrtiti u barem 1024x768x32 ... da ne duljim skoro svaki FPS sa police možeš uzet i kikat na svom stroju ako dodaš još samo 256 SDRa i po mogućnosti G3/8500=9100. Samo izbjegavaj ove DX9 naslove koji su izašli unutar ovih zadnjih mjeseci jer oni trzaju i na gore spomenutim mašinama

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote