Citiraj:
Autor Miratz
Čisto da se nadovežem na temu... imam potvrđenu reklamaciju u garantnom roku u Linksu (Napajanje rikavela 2 mjeseca prije isteka garancije) i kaže frajer, ili ćeš uzet šta ti mi nudimo, ili ćemo ti napraviti plus minus račun po trenutnoj tržišnoj cijeni tog proizvoda pa ti uzmi šta hoćeš... Sad sam im poslao upit, da li postoji mogućnost da isplate lovu koju sam ja njima platio, pa bih si mogao sklopit i napajanje i još svašta...
Jel netko ima iskustva sa izvlačenjem love od Linksa, ili treba i njima dovući državne inspektore pa dobiješ i mousepad na poklon?!
Ima netko iskustva?
|
nebus lovu izvukao u Linksu. Na njihovom forumu sam pročitao da ne vračaju lovu.
Citiraj:
Autor greg SE
No da se razumijemo, ne branim ja nikome da tamo kupuje. Samo sam rekao neko svoje misljenje.
|
Kužim što želiš reći, ali nema on veliku zaradu da bi mogao tako poslovati. Recimo dođe netko sa pokvarenom 3870x2 koju je platio 3000kn, i sada takve više nema i kaj bi on trebao dati 4870x2 u zamjenu? Jbg, dati će onu koju može isposlovati od firme od koje on kupuje, bila ona 4870 ili nešto drugo...jer to ne ovisi o njemu.