View Single Post
Staro 21.01.2009., 10:33   #1018
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
A hebiga, di bi dospio kada nebi tako poslovao? A mislim da će biti(i jest) najviše fer od svih trgovaca u nas.
sry ali bez dobrog pokrivanja garancije ne mozes nikako biti fer. I sam je govorio da reklamacije nece biti problem jer od dobavljaca dobija 5% robe vise bas za takve potrebe. E sad, to sto ce on tih 5% prodat, zapalit, koristiti kao podloske za namjestaj ili sta vec umjesto da ih cuva za reklamaciju....pa to gotovo svi rade. Tko bi cuvao sav taj hardver i gdje. Ali su zato vise-manje svi spremni na ovaj ili onaj nacin refundirati puni iznos ukoliko tvoja komponenta krepa. Jer oni nisu u minusu, zamjenski artikl su prodali dok je jos vrijedio (ili ga jos koriste ispod ormara da se ne klima, ne? )
Zato netko moze biti ok, spreman pomoci, naruciti robu koju trazis kada je nitko nema, skuhati ti kavu, cuvati djecu dok brijes okolo.....no ako ce te zajebat kad ti hardver krepa....za mene je otpisan.
No da se razumijemo, ne branim ja nikome da tamo kupuje. Samo sam rekao neko svoje misljenje.
greg SE je offline   Reply With Quote