View Single Post
Staro 21.01.2009., 09:12   #1017
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
ali ih se dosta fura na to sa zadnjom cijenom. I onda recimo kupis plocu koja je u svoje doba bezobrazno preskupa i naravno s vremenom ju pojede vrijeme i nitko nede da ju kupi jer ima stari chipset ili vec sta i oni je nakon dvije godine stave na akciju po 300kn...tebi krepa i dobijes 300kn....cak nije ni hipotetska situacija, kolegi se desilo prije par mjeseci

IMO jos gore je kad ti odokativno spuste cijenu, ono "gospodine taj monitor vise nikako ne moze vrijediti 5000kn, proslo je tri godine i izaslo je 158 novijih i boljih modela". Bestiju i hardveraj sam zbog takvih sitnih slova odjebao u startu, cim sam vidio da ce koristiti famozno "pravilo amortizacije" kod reklamacija taj shop je kod mene izbrisan s popisa firmi kod kojih mogu nesto kupiti.
To su sve opcije "kako ustediti gdje mogu, kako zakinuti gdje mogu i kako natjerati kupca da se zadovolji mrvicama".

Citiraj:
Autor hihihi Pregled postova
Imao bih pitanje:
kako sam flash-ao bios iz windowsa po upustvima iz knjizice koja mi je dosla od Asus-a, te je flash krivo prosao i sad nista ne mrda ni nakon ponovnog spajanja, dali i dalje imam pravo na garanciju?
Tehnicki bi trebao. Nedostaci proizvoda, nedostaci uputa i slicno smatraju se problemom na koji kupac ne moze utjecati i nije kriv za probleme.