Moja iskustva su vecinom pozitivna, najvise sam kupovao u Linksu, HG spotu i VEmilu.
Tamo negdje 2006 mi je riknula leadtekova 6600gt, pocela bacati artefakte itd. Prvi put sam je odnesao na servis u Links i dobio sam novu u roku par dana. Nakon sta sam tu novu donesao doma, nakon 15 min i ona je pocela bacati artefakte ( s tim da mi je bilo malo cudno jer je kartica izgledala koristeno). Vratio sam se nazad u Links i fino popricao s jednim njihovim serviserom koji je tvrdio da je kartica nova, a ocito je da nesto nije valjalo. I nakon 7 dana zovu oni mene da mi je dosla nova 7600gs koja je bila u rangu sa ovom karticom. Nakon razgovora objasnili su mi da su me stavili na crnu listu, jer sam ja kao unistio karticu. E tu prestaje moj shoping u Linksu. Jos sam si popricao sa nekim tamo glavnim serviserom i trazio ga da mi testiraju graficku prije nego sta odem (normalno ta je radila skroz oke)
A davnih dana, prije nekih 5-6 godina nova MSI k7t mi je riknula 3 puta za redom i dobio sam skroz drugu plocu i na kraju je ispalo da jer greska na samoj ploci.