View Single Post
Staro 21.01.2009., 00:09   #1014
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
IMO jos gore je kad ti odokativno spuste cijenu, ono "gospodine taj monitor vise nikako ne moze vrijediti 5000kn, proslo je tri godine i izaslo je 158 novijih i boljih modela". Bestiju i hardveraj sam zbog takvih sitnih slova odjebao u startu, cim sam vidio da ce koristiti famozno "pravilo amortizacije" kod reklamacija taj shop je kod mene izbrisan s popisa firmi kod kojih mogu nesto kupiti.
A hebiga, di bi dospio kada nebi tako poslovao? A mislim da će biti(i jest) najviše fer od svih trgovaca u nas.

Da bacim malu pohvalu na Kutinski Vemulj, dvije ploče sam reklamirao kod njih i u roku dva tjedna sam dobio nove. Prije dva tjedna riknula 2600XT na zadnji dan garancije i danas me je nazvao dečko kaj radi tamo i veli da je ošao DVI i da mora pričekati ove iz ZG-a da pronađu negdje takvu istu. Veli da ju mogu pokupiti pošto jedna DVI radi ispravno da ne budem bez kompa dok ne dođe zamjenska.... svaka čast. Stav firme oko reklamacija je takav kakav je, ali servis je ok.

Neka logika mog kupovanja jest, sve kupi di je najjeftinije, jedino VGA,MBO,RAM i HDD kupuj u HGspotu.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote