sve u svemu igra je zanimljiva, radnja nije loša ali ima toliko loših djelova(vezano za grafiku, bugove i slična sranja)
hodanje je prejadno, kad hoda onda se vuče ko puž,a kad trči onda je prebrz, ručna je upotrebljiva sam na nekim autima,
o grafici da ne govorim, ajd da ima kojih 7, 8 gb(za tu grafiku) al 15gb je previše, teksture su jadne, npr kad se vozim u taksiju sve je zrnasto i jadno makar je rezolucija 1920*1200 i sve na medium, drveće je jadno(crysis ima bolje rješeno drveće a izašao je 2007.), jadno je i to što se ljudima prekalapaju neki dijelovi tijela(sam što mu jedna ruke ne prođe kroz drugu... lol)
problema s trzanjem imaju svi ali ne stalno neg povremeno, ja imam dost "jak" komp al svedno s vremena na vrijeme fpsi sa 40-50 padnu na 10-15 i onda se obično zaletim u drvo i tak
još da na napomenem, veoma loš "balkanski"
ali ima i dobrih strana: dobra priča, kad kradeš zaključani auto pa on razbije prozor(to mi je najbolji dio igre), ili kad ideš pucat iz auta pa ga također razbije ali puno je više loših stvari tak da se ove dobre mogu zanemarit
to bi bilo ukratko od mene o gta4