View Single Post
Staro 20.01.2009., 20:21   #1010
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Imam jedno pitanje: kupio sam u hgspotu mp4 player prije godinu dana i još ima garanciju, no pokvario se. Kad sam tamo došao i pitao gdje je servis (av. dubrovnik) jer su sve promijenili, pa se nisam snašao, čuvar na ulaznim vratima mi je rekao da moram ići u senso-plus na jankomir. Čekaj malo, zar u hgspotu ne prihvaćaju robu poput mp4 playera? S obzirom da su kupili senso, zar se ne bi oni sami trebali pobrinuti za to da roba i ode na jankomir? Naravno, na telefone servisa sensa i hgspota se nitko ne javlja i naravno da nitko ne odgovara na mailove

Nadam se da ćete mi vi pomoći- da li hgspot u av. Dubrovnik još uvijek prihvaća reklamacije i ako da, gdje se nalazi nekadašnji "šalter" s prvog kata?

Imam još jedno pitanje koje je više komentar na situaciju u linksu od prije par mjeseci prilikom reklamiranja. Imao sam slušalice koje su koštale 200kn ali je lijeva krepala unutar garantnog roka. Odnio sam ih na reklamaciju i dečki su nakon 2 tjedna (ok, nećemo komentirati koliko im treba da ih spoje i poslušaju, ali dobro.....) ustvrdili da ne rade i da mogu dobiti nešto u zamjenu pošto ih nije više bilo. KAd sam došao tamo, rekli su mi da mogu dobiti nešto u zamjenu u iznosu od 120kn jer je to bila zadnja cijena tih slušalica dok su bile na raspolaganju (bila je nekakva akcija i nakon toga ih više nisu naručivali). Mislim da to nije u redu jer je to isto kao da kupim LCD TV u iznosu od 10 000 kn, oni stave akciju od 500kn nakon godine dana, meni TV krepa i ja za tih 500kn ne mogu kupiti niti CRT. Naravno, ja budala pristao na uvjete i uzeo cooler za CPU uz nadoplatu, jer sam mislio da to tako ide, ali sad shvaćam da mi to nema smisla. Za tih 120 kn mogu kupiti samo lošije slušalice.....naravno, da sam ih tražio da mi naruče te iste oni bi odbili, a puni iznos novca mi sigurno ne bi vratili bez obzira citirao ja njima zakon o potrošačima ili bibliju

Eto, molim vas za odgovor na prvo pitanje, a ovaj drugi odlomak možete komentirati, ako vam se da