Citiraj:
Autor Router
Ne , to mi je za jednu drugu konfu trebalo biti ali sam odustao jer je covjek preferirao prodaju obje i jos je nesto spominjao slanje a to mi nije bas pasalo , pa malo raspitivanja i vec je unutra Gigabyte 8600gt silent pipe nadjena na drugom mjestu za mizeriju  a kod mene u kanti je trenutno Gainward 8800gs 384mb koju sam dobio na posudbu , samo kaj je malo glasnija i iz nekog razloga se nece kloknuti , ali to je vec za neku drugu temu ...
|
hehe, tocno taj model imam i ja u htpcu, te je jedno vrijeme bila u glavnom kompu.
Stock hladnjak je jedan od najgorih sta sam ih vidio. Ni truncice bakra, hladi uzasno (samo zadnja verzija rivatunera je mogla ocitavati temp. jer je grafa dosta skresana u nekim pogledima), a bucan je do boli. Ni spustanje na 5v nije pomoglo, i dalje se cula uzasna buka koja je sve nadglasavala. Isao je onda gore S1 i turbo modul i to sad radi tip-top.
Sta se tice clockanja, znam da sam ja skinuo onaj dodatak od nvidie sta ide na control panel i to mi je dozvolilo da ide gpu do 720mhz (zbog ogranicenja), a preko rivatunera je to islo dosta vishe i sve stabilno. Nest sam pisao i dao screenshoot ovdje:
link
Hdmi direktan izlaz me doslovce razmazio i od sad mi je to jedna od glavnih stavaka na grafama

.