Ovako,vec sam trazio pomoc na jednom forumu i sredio sam pola problema sa EMSI Emergency AntiVirus-om,ali ostao mi je najveci problem...explorer.exe mi se svako malo restarta,iskljci nakon nekoliko sekundi pa opet iskljuci...I tako neprestano,sve dok ga ne pogasim u Procesima...Onda prestane al onda sve moram raditi preko task managera sto nije bas jednostavno...Ostali problemi su mi bili dugo paljenje(sto jos imam al je vjerovatno povezano sa ovim problemom,jer je sad brze od prije),sporo logiranje te gasenje sto je sad sredeno,nisam mogao gledat filmice na youtube,imao sam neki AdBlocking software instaliran itd,uglavnom skoro sve to sam sredio osim ovog explorer.exe-a...Cega se niako nemogu rjesit...Probao sam NOD32,Spybot nemrem pokrenut no koristio sam EMSI-ev program koji je nasao neki Trojan,Vundo!IK kojeg nisam mogao izbrisat jedno 5 puta sam napravio quick scanove pobrisao ga i svaki put se opet napravio,zadnji put sam ga prebacio u karantenu i crashao mi se komp,kad sam opet skenirao nije ga vise bilo...Guglao sam malo o tome al nista puno nisam nasao osim za taj Vundo,no ocito ga vise nema jer sam i sa VundoFix probao pa ga nije nasao...Problem je jos tu...A Anti-Virusi mi nista ne nalaze...Zahvaljujem na svakoj pomoci,i molim sto manje:"Formatiraj si komp,to ti je jedino rjesenje postova."..To znam i sam

al prije toga cu rade pokusat spasit komp...