View Single Post
Staro 20.01.2009., 15:13   #46
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
G9 sa 5000 dpi? Ja svoj G9 drzim na pola reze, dakle valjda 800 dpi, i uvr glave. Nisam primjetio da bih bio brzi ni pametniji u igranju sa vecom rezolucijom, no kako tko, valjda. G9 imam prvenstveno zbpg svakodnevnog komfora rada, stvarno je ugodan i kvalitetan, ali sto se izmjene rezolucije tice, nebih imao nista protiv da je bez tih stekera.
-Opet se ponavlja pitanje za ove tipkovnice: dali se za nase trziste graviraju svijetlece tipke sa velikim enterom i hrvatskim znakovima? Ako ne, upotrebno su gore od tipkovnice za 30 kn.
I da, gledam tu ponosno istaknute specove kompova nekih ljudi koji sline na ove tipkovince sa kolor LCD ekranom, pa mi nije jasno; jel vi to imate stare popise, ili stvarno kompenzirate nesto???? Imati neki jadni monitor, i za danasnje igre nedostatnu graficku, a istovremeno brijati za gamerski gadget koji nema nikakvu extra upotrebnu vrijednost je po meni.... kompenzacija malog. No, okej, vasi kompleksi, necu popovat. Sto se sluski tice, suuumnjam da su i blizu postenog stereo seta poput npr. Sennheisera HD 595 ili sl., ma kakav virtual dolby sr im izmisljali. Sve ovo nebih pljuckao, da set kosta, ajde...500-750kn. Ovako, nadam se da svi igrate u profesionalnim ligama, pa ce vam ovo poklonit sponzorskim ugovorima, inace ...hm ;P
Overhaul je offline   Reply With Quote