Evo ni sam ne znam sto mislim postic sa ovim threadom ali eto, da se malo ispusem
Dakle, moze li mi netko objasnit koja je svrha informatickih ducana i servisa u Splitu kad za svaku sitnicu treba nesto iz Zagreba?
Jucer odnesem laptop na servis, dell latitude d830 u ducan u Splitu u kojem je kupljen a koji je ujedno i servis (dosta jaka firma) i zamolim ih da mi to rjese po kratkom postupku jer mi je to jedini komp trenutno i treba mi za rad. Deckima svaka cast, stvarno su u roku sat vremena nazvali sa informacijom.
Informacija je bila da trebaju slat laptop u Zg jer ovdje nema djelova...
Tko je tu lud?
Ne sumnjam da ce to Kodeks u Zg brzo rjesit ali cemu cijela ta komplikacija..
Situacija 2:
Upravo zovem Hgspot jer hocu kupit lcd monitor koji samo oni drze.. Pitam jel ga imaju - imaju, ali u Zg ali je kao narucen vec i u Splitu ce biti u cetvrtak. Cemu uopce ducan u Splitu, jeftnije im je otvorit webshop i da korisnici sami narucuju bez da se nerviraju..
Kad nesto ocu kupiti onda to hocu sad a ne za 2, 3 ili vise dana a vjerujem da je i vecina ovdje takva.
Jako rijetko mi se dogodi da hocu nesto kupiti od informaticke robe a da to mogu odmah i dobit a nije bas da kupujem neke egzoticne proizvode
Evo to su samo dva primjera u zadnja dva dana ali toga ima koliko hocete..
Recimo jos da za napravit atest plina u Splitu treba oko 7 radnih dana od trenutka pregleda dok se ne dobiju svi papiri, dok recimo u Zg za istu stvar treba 1 dan..
edit: ako je ovako u Splitu sve me strah pomislit kako je recimo u nekim manjim gradovima, recimo u Dubrovniku