View Single Post
Staro 20.01.2009., 13:53   #1006
Gx25
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Dr.Who Pregled postova
Evo ni sam ne znam sto mislim postic sa ovim threadom ali eto, da se malo ispusem

Dakle, moze li mi netko objasnit koja je svrha informatickih ducana i servisa u Splitu kad za svaku sitnicu treba nesto iz Zagreba?

Jucer odnesem laptop na servis, dell latitude d830 u ducan u Splitu u kojem je kupljen a koji je ujedno i servis (dosta jaka firma) i zamolim ih da mi to rjese po kratkom postupku jer mi je to jedini komp trenutno i treba mi za rad. Deckima svaka cast, stvarno su u roku sat vremena nazvali sa informacijom.

Informacija je bila da trebaju slat laptop u Zg jer ovdje nema djelova...
Tko je tu lud?
Ne sumnjam da ce to Kodeks u Zg brzo rjesit ali cemu cijela ta komplikacija..

Situacija 2:
Upravo zovem Hgspot jer hocu kupit lcd monitor koji samo oni drze.. Pitam jel ga imaju - imaju, ali u Zg ali je kao narucen vec i u Splitu ce biti u cetvrtak. Cemu uopce ducan u Splitu, jeftnije im je otvorit webshop i da korisnici sami narucuju bez da se nerviraju..

Kad nesto ocu kupiti onda to hocu sad a ne za 2, 3 ili vise dana a vjerujem da je i vecina ovdje takva.

Jako rijetko mi se dogodi da hocu nesto kupiti od informaticke robe a da to mogu odmah i dobit a nije bas da kupujem neke egzoticne proizvode

Evo to su samo dva primjera u zadnja dva dana ali toga ima koliko hocete..

Recimo jos da za napravit atest plina u Splitu treba oko 7 radnih dana od trenutka pregleda dok se ne dobiju svi papiri, dok recimo u Zg za istu stvar treba 1 dan..

edit: ako je ovako u Splitu sve me strah pomislit kako je recimo u nekim manjim gradovima, recimo u Dubrovniku
Slazem se s tobom odem u linksa, vemila, hgspota, procesora a nigdi onoga sta mi triba a hitno mi je pa mi nije jasno zasto su uopce firme otvarali ako nemaju robu koju prodaju?

Tako sam isa u hgspota kupit przilicu i od svih modela koje imaju u cjeniku samo 2 vrste przilica prodaju a tako je i u ostalim it ducanima
Gx25 je offline   Reply With Quote