View Single Post
Staro 20.01.2009., 13:40   #1025
Arthas
Premium
Moj komp

Arthas's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
evo bio sam i...
kaze sef da ne moze nista tu napraviti, da je to kao bilo zapakirano kao original i da se tu ne moze nista... wtf
zvao je direktora u zagreb koje isto tako rekoa da ne mogu dobiti novu niti povrat novca jer oni kao neznaju ako sam ja tak kljuc skinui i da li zelim na prevaru izvuc novi kljuc... ma ko tu koga drka!
popizdio sam lagano, jos je i frend isao samnom tako da imam svejdoke.
jucer sam u 6 navecer kupio igru, dosao doma, otvorio i pregledao sve i nisam nasao key, vratio se u 8 u ducan, prijavio o cemu se radi, danas dosao sefu koji me isto lagano odjebao da bi na kraju reko da ostavim kutiju da ce ju slati u zagreb da oni vide ako se ta naljepnica mogla skinuti sa manuala, tj da ce kao otvoriti novu kutiju da provjere. znaci sad se moze otvarati nova kutija a meni se ne moze dati nova igra ili koj kurac??? rekao je da nazovem u petak i da dodjem da ce biti rijeseno. neznam kako ce biti rijeseno ili nece biti rijeseno, ali jedino znam da dole vise ne kupujem nista.
nije stvar u tih sugavih 115kn nego u principu, kako moze ta firma poslovati a jos im na stranici pise da daju 1 mjesec garancije na igre
idem kupit u drugom ducanu drugu igru i otvorit cu je pred njima pa da vidimo...
radi se o SophosLabu, tako da ako netko ima posla s njima da dobro pazi kako i sto kupuje...
4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM
5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98
6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux
Arthas je offline   Reply With Quote