View Single Post
Staro 19.01.2009., 22:10   #20
blackybn
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
problem

Ja sam danas dobio Gigabyte GA-MA78G-DS3H rev. 2002 . Stavio sam unutra Athlona x2 4800 (ispravan, radio u drugoj ploci), 2GB 800Mhz DDR2 Aeneon ram (isto ispravan, radio u drugoj ploci ) i hard (Samsung, isto radio u drugoj ploci ) i novo napajanje Fortron 300W.
Graficke nema, tj. koristim integriranu. Instalirao sam original XP na novo formatovanu particiju, drajvere sa cd-a i par najnuznijih programa (antivirus, pdf reader, open ofice). Sve ide kako treba ali ne vidim nikakve usbove. Pise samo Removable device umjesto HP-Data. Kad hocu kopirati javi gresku. U Device Manager nema nikakva greska. Kad spojim kameru uopce ne javi onaj prozor sa New hardware found, kao da nisam nista spojio.
Isto je u koji god usb da ukljucim -napred ili straznji Napravio sam reinstall drivers - stavio sam sa ati stranice driver za HD3200 integrated. I sa gigabyte driver za LAN, audio, CoolandQuiet i program za BIOS. Sa time programom sam napravio Update BIOS. I dalje USB ne rade.
Sve drugo je dobro. Probao sam sa +0,1V za southbridge ali nije pomoglo. Iskljucio sam usb legacy, mouse i keyboard. Isto bez promene.

Mario
blackybn je offline   Reply With Quote