View Single Post
Staro 19.01.2009., 12:37   #126
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Pokrenio sam jedan programcic koji je kao napravljen za taj "virus"...program se zove "Flash Disinfector". Nakon pokretanja je napravio na svakoj particiji folder "autorun.inf" kojega vise ne mogu obrisati...pretpostavljam da je taj file napravljen jer taj virus radi svoj "autorun.inf" na svim particijama pa zato.
No, kako mi se cini toga virusa (ili sta god da je bilo) vise nema, ali ni taj "autorun.inf" od toga programa ne mogu obrisati!? Dali ima netko ideju kako da to na Visti obrisem?
Ekipa...tu "kvotam" sam sebe.....no sada sam se sjetio da nisam jos uvijek uspio obrisati taj "autorun.inf" koji je navadeni program napravio na svakoj particiji.
U meduvremenu sam radio "format c" i trenutno pisem sa XP + SP3 i spremam se instalirati opet Vistu 64bit, ali ce biti dual boot.
Probao sam Windoze pokrenuti u safe modu i obrisati taj file, ali ni onda nisam nista napravio.

Evo sta dobijem kada pokusam obrisati taj file....

Zahvaljujem unaprijed na odgovorima....

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote