Citiraj:
Autor DevNull
Igrah je nekoliko dana, i uglavnom dodje se do zakljucka da ako je zelis iole normalno igrati na nekom vecem lvlu da ces morat placati osim ako nisi neki sadomazo lik.
|
zašto?
Citiraj:
Autor DevNull
Instance su lose napravljene, bossovi extremno teski ili zbugani
|
pa bossovi i jesu tak teški da bi bilo zanimljivije -.- najbolje da dođe jedan tip isti lvl i premlati bossa na mrtvo ime bez da ga je ovaj jednom udaril... pa u instance se ide u partyu gdje svaki čovjek zna šta radi...
Citiraj:
Autor DevNull
inventorji je katastrofalno mal trenutno sam lvl15 rog / lvl10 prist i sve sam nakrcao jer mi treba (trebalo) za craftanje alkemija/weaponsmiting/carp, naravno moze ti bit lakse ako kupis extra bags prostor sto kosta, 75€ kosta 2000 diamanata od cega te godisnje kostaju full baggsi i full banka oko 1500, koliko jos stvari ima za placati neznam, znam da mos kupit perma mount ali dakako opet za pare.
|
inventory nije "katastrofalno" mal, al nije baš ni prevelik :P dobro bi mi došao onaj III tab ^^
Citiraj:
Autor DevNull
Koncept nije los, ali atm je igra losa, prelosa cak i za betu.
|
neznam, meni je igra predobra, samo ima previše debila koji dolaze i pljuju ingame po igri jer je bolja od wowa pa su malo ljubomorni