Evo složio sam si mali htpc znači pentium d 3.0 ghz, 1 gb rama, 9600xt...evo sad dolazim do određenog problema a to je tv-out...naime ovo računalo je zapravo namijenjeno da bude spojene na malo stariji crt sony 82 cm 4:3 televizor preko s-videa čisto za gledanje divx filmova...e sad dolazim do određenog problema sa spajanjem a taj je da mi sve uredno radi i nema nigdje problema sa spajanjem nego me muči sama slika...a to je da mi slika nekako titra koda je full mali refresh rate, probao sam na dva različita televizora i na obadva je isto, slika mi je jesnostavno nekako neugodna za gledanje zbog tog nekom malog refresh ratea...i točno vidim kad gledam npr. rtl preko satelitske kartice i kad stavim na zemaljski rtl vidi se ta razlika u osvježavanu,preko zemaljske se uopće ne vidi taj mali refresh rate...probao sam dizat refresh rate ali ništa mi ne pomaže, dok spojim npr. na plazmu isto preko svidea kod frenda slika izgleda odlično bez ikakvog titranja niti se uopće vidi taj mali refresh rate...to mi nekak užasno smeta, jel se može nekak namjestiti kak spada, dajte mi svoja iskustva kako najbolje namjestiti sliku na crt televizoru preko tv-outa, pokušavao sam nešto preko powerstripa al nema rezultata...aj ljudi pomagajte...