Tema: GPS
View Single Post
Staro 18.01.2009., 15:37   #45
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Traxxtor_Ri Pregled postova
Evo ovako, pod opcije > karta piše da se u uređaju nalaze dvije karte

Europe EEU 2008.04

Europe WEU 2007.10(ova je očito na SD kartici jer ako izvadim karticu ove karte nema)

E sad, ako izaberem ovu 2008 kartu onda imam cijeli Ex-yu detaljan(osim nekih mjesta izvan vecih gradova, ustvari i to je detaljno samo nema brojeva kuca)

A za ostatak europe imam samo glavne pravce.

Ako pak izaberem ovu kartu 2007 šta je na SD kartici, onda se samo okrene situacija, detaljna europa, a ex-yu samo glavni pravci...

Malo mi je to nezgodno, se može kako sve to spojit u jednu kartu pa sam na miru, i dali je to uopce najnovija karta?
jako cudno da si to dobio.
Prvo: Kad kupis mio moov 300 inace dobijes FEU (full europe) ako je tako naznaceno u prodajnom katalogu ili stranici firme.
Drugo: dobio si kartu zapadne europe iz 2007 ,trebao bi upgrade-ati sa miove stranice na 200804.

Malo cu pitati jos neke ljude koji su kupili moov 300 da li su dobili istu stvar,znam da je frend dobio FEU od 1.6 gb na kartici. Ako ne dobijes ono sto si zelio upgrade-om,probat cemo drukcije rijesiti.

I da,karta hrvatske koje se nalazi o mio uredjajima je ista kao viagps,tj cardinale (mireo),znaci najbolja karta za hrvatsku, bolja od adriaroute koja se radi za garmina.

P.S. Mozda je bolje da ima pola pola,samo upgrade-aj kartu WEU ,jer ces onda morat kupit drugu karticu (jer FEU ima 1.6 gb) i izbrisat EEU iz memorije uredjaja. Ovako kad ides vani izaberes WEU a kad si tu EEU i rijesen problem.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 18.01.2009. u 15:55.
spawn je offline   Reply With Quote