View Single Post
Staro 18.01.2009., 13:17   #1
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
(riješeno) C: i System Restore

Iz nekog razloga ne mogu ući dvoklikom u C: i D: disk na my computer. Ako pak kliknem u tom prozoru na "folders" i dobijem listu i zatim na toj listi odaberem c:, normalno mi prikaže sadržaj tog diska. U čemu bi mogao biti problem? Ne vjerujem da je virus, jer bi mi inače onemogućio u potpunosti pristup diskovima. Dovoljno mi je da otvorim npr. windows explorer i već mogu ulaziti u diskove, ali samo mi dvoklik na c: ili d: ne radi. Dvoklik na ikone od pržilice, my documents i sve ostalo radi bez problema.

Drugi problem je da ne mogu napraviti system restore da na jednostavan način riješim ovaj prvi problem

Kada dođem do odabira datuma i stisnem next, potrebno je na sljedećem prozoru stisnuti next da se obavi system restore, ali kliknuo sam mali milijun puta na taj next i ništa se nije desilo. Čačkao sam po netu u potrazi za rješenjem i useri imaju također ovaj problem, no nitko im ne zna odgovoriti na njega, svi spominju nekakav spyware isl......inače, win su instalirani prije 3 dana na friško, a nije da sam surfao boga pitaj gdje pa da sam pokupio viruse. Komp se ponaša sasvim u redu osim ova 2 problema.

Help?