Citiraj:
Autor greg SE
K, nije bas bio cod4 ali u hgspotu sam svakog misa uredno izvadio iz kutije i ako su imali kakvu kantu na servisu mogao spojiti na nju da vidim kako mi lezi. Ako kante nije bilo kao zadnji put barem sam ga mogao vagati u ruci nekih 5 minuta za stolom dok nisam bio ziher da mi odgovara ruci.
I sve se svodi na ono da cu zbog takvih sitnica kod njih otici uvijek dok u vk vemil vise nikad.
Dobar trgovac zna da mu mi koji smo malo tezi za kupit nesto na nevidjeno obicno znacimo profit iducih 50 godina na mjesecnoj bazi dok takve musterije koje bi u tih pol sata kupile ta tri TVa koja spominjes se obicno ne vracaju nikad. Ili nalete svakih 10 godina kad je nesto novo u modi 
Jer manijacima uvijek nesto treba. Te mis, te tipkovnica, te bi jace napajanje, te nam grafa postala slaba, te smo uvjereni da nam treba quad...
Likove koji dodju i kupe neku od gotovih konfi u roku odmah je vidio tada i vise nikada a njihovih 500tinjak kuna marze nece dugo moci kruha imati.
|
to što ćeš ti doć jedan ili deset puta godišnje, prodavaču ne znači ništa, niti će on imat manje ili više kruha od toga... možda ako radi na postotak, ali to nije slučaj danas u informatici.