View Single Post
Staro 17.01.2009., 04:03   #994
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
Cuj... malo smanji taj ton jer ocito jedini koji ovdje s*** si ti...

To sta su u bugu napisali je totalna glupost i osobno kad sam vidio nisam mogao vjerovati... Totalno su iskrivili zakon i napisali neistinu, a ne vjerujem da ne znaju kako zakon glasi...

Malo rasiri svoj krug podrucja informiranja, nije bug jedino sto postoji na ovome svijetu... jer dogodit ce ti se da u bugu napisu "gej is okej", pa ces automatski skidat slike modnog macka i dirat se na njih....

Ako se zelis praviti pametan i citirat zakone, onda barem otidji na web narodnih novina i procitaj zakon, da ne ispadas glup

Stari moj, tebi nista ne pomaze...
Iako citanje narodnih novina ne cini pravnika, kad si bas zapeo, evo ti kratak copy/paste:

Pravo na raskid ugovora

Članak 44.

(1) Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u ovoj glavi Zakona, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 8 radnih dana.

Posljedice raskida ugovora

Članak 47.

(1) U slučaju raskida ugovora, potrošač je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu.

(2) Potrošač ne odgovora za štetu koju je trgovac pretrpio zbog raskida ugovora.

(3) Trgovac je dužan, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu, vratiti potrošaču cjelokupan iznos koji je potrošač do trenutka raskida platio na temelju ugovora.

Ali kako je negdi procitao, pisanje na forumu je isto ko pisanje na vratima wc-a na kolodvoru, pristojni ljudi ipak zaobilaze (izmedju redaka . steta vremena moga potrosenog na raspravu s tobom)...

Ovo za diranje , modnoga macka i ostalo necu ni komentirat, to ostavljam tebi da se zapitas sto te navelo pisat o tome,
ko je ovde glup probaj zakljucit sam.

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline   Reply With Quote