Citiraj:
Autor micek_kc
ajde recimo da si u pravu i da su isti chipovi, kako mozes od slabije kartice moddanjem drivera u x-fi dobiti boli zvuk od....vidi vraga x-fi ?!?!?!
znam da mislis da ti je zvucna uber cool i jer taj neki crystal nesto je predobar ali ako mene pitas ni najjaca xfi nije bas nesto tako da...
I gle fakat,imao si svakakve izjave i ja kuzim da je internet jedno veliko cudo i da vjerovatno vjerujes dosta stvari sto gore pise ali daj molim te nemoj sam sebe u jednom postu pobiti...
|
zašto si tako tvrdoglav? na netu ima bezbroj textova na tu temu i svugdje piše da se radi o istom chipu...dakle xtreme audio je zapravo audigy SE....xtreme audio je svinjarija smrdljivog creativea....nije prva tog tipa da se dignu pare....
samo jedan od milijona textova na temu...ukratko
These cards are physically almost identical and the only difference really is in the drivers. The card is even been confirmed to be a rebranded Audigy SE with a X-Fi sticker on it...
I just installed the X-Fi Xtreme Audio drivers on the Audigy SE after modding the drivers, now have to mod the rest to work, but the card is now installed as a Xtreme Audio
shows you how cheap creative is...
evo ti pa čitaj:
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=47961