Dofurao mi kum komp star dosta godina, uglavnom kupio je gigu rama, graficku agp tek tolko da moze nesto radit, i procesor sam mu ja stavio 1.8 pentium, a prije toga je imao 1.8 celeron.....
Maticna je Gigabyte GA-8SIMLFS,chipset je SIS 960L ja mislim i problem je slijedeci...Sve je dobro proslo (format, instalacija win i service packova koje sam netom prije prebacio usb stickom na hard) medjutim kad instaliram drivere za maticnu (to je kupio komplet kuciste fujitsu-siemens od HT-a, prije pun k... pa sve drivere zajedno instalira, nemozes odabrat sta hoces,a sta ne), odnosno kad dodje do instalacije usb-a (na listi ispod usb-a ostane jos LAN, zvuk i IDE, dakle kako se koji instalira tako se brise sa liste i lista se dize gore) tu stane i zatrazi restart koji moram obavit tipkovnicom jer mi je mis na usb i ne radi tada...kad se restarta onda radi...Medjutim, kad ukljucim usb stick u bilo koji port komp na pol sekunde pokaze blue screen i restarta se, i tako se unedogled restarta dok se USB stick ne izvadi van...
Sta mi je ciniti?? nemrem kumuj vratit komp polovicno rijesen, odnosno da nemoze koristit usb 2.0, a i probao sam obrisat drivere preko device managera, pa se opet instaliraju prilikom iduceg startanja sistema