Citiraj:
Autor alen.s
ako je grafa single-slot onda je to normalno . Kod mene je gotovo ista temp. jedino nakon čišćenja jedno desetak-petnaest dana radi na 40-41° u idle a nakon toga opet na 50-ak stupnjeva . Čini se da su kanali kojima struji zrak prilično uski pa se jako brzo ponovo zaštopaju prašinom . Prije otprilike mjesec ipo Age of Empires 3 mi je zagrijao na 112°c s ventom na 50% - za usporedbu ; kad je "čista" maximum je 80-82°c ( vent je uvijek na 50% ) . Inače da se pohvalim , još uvijek nisam vidio taj slavni vpu recover koji se često spominje kod 4800 serije ali nikad nije kasno....Evo zaboravio sam napisat da je moja sapphirka jedna od starijih , zapravo kad sam je uzeo ne sjećam se da je uopće bilo dual-slot 4850-ki
|
Također i moja, prva koja je bila dostupna, nije još bilo dual slot kartica.
Kupljena u 7. mjesecu za 149€ (oko1050kn), što je tad bio overkill za tu cijenu.
I samo da napomenem da sapphireke 4850HD prve serije daju super OC rezltate, ove nove single slot koje sam testirao baš i nisu tako zahvalne.
Al uskoro mi stiže XFX pod šape, pa se nadam da će biti UBER dobra (al sigurno će biti i glasna).