Citiraj:
Autor Nikky
Mislim da neovisno kakav se os vrti da bi se led na mrežnoj morao upalit kad uštekaš kabel.
|
tocno moje iskustvo.. npr. na ovoj drugoj konfi na kojoj sad radim spojena je kasda na d-linkovu pci mreznu dfe-530TX 10/100 i LEDica za konekciju sa mreznom svijetli cim spojim kablom, cak i kad je komp ugasen; dovoljno je da je switch na napajanju na ON.
A izgleda da je sa ovom integriranom druga prica.. evo 2 linka na model maticne ak nekom nesto znaci:
ep-9npa+ i
detaljnije.. Dakle, sa njom jos nisam uspio natjerat LEDicu da prosvijetli >_>
Citiraj:
Autor Nikky
Trebaš naći razlog zašto ti je eth0 isključen tj. zašto se neće aktivirat. Dobro kaže Old Iggy, drajveri mrežne instalirani?
Ak ti je hitno uzmi jednu RTL8139 mrežnu za 35 - 50 Kn i pjevaj.
|
A nikakvi specijalni driveri nisu instalirani, mislim da je to sve podzano u kernelu linuxa.. nazalost nisam pretjerani ekspert al meni sa softwerske strane izgleda sve ok. Muci me zast ledica na kasdi ne svijetli pa sam posumnjao na nekompatibilnost sucelja.. sad vise nis neznam. mislim da mi je jos opcija instalirat windowse i nforrce drivere pa probat onda al tu opciju ostavljam za kraj jer mi se stvaaarno neda windowse ic instalirat.
pa pomozite. ^^