Citiraj:
Autor Nikky
Gigabyte tiger2 hybrid tv card je vjerojatno umjetničko ime za ovu karticu (GC-PTV-TAF) o kojoj se pričalo ovdje.
Tu se spominje da treba naći / instalirat zadnji Power Cinema ili neku alternativu jer ona šta dođe s karticom v4 je niškoristi.
Šta se tiće gledanja / snimanja, trebaš:
a) probaj isporučenu antenu ili još bolje normalnu vanjsku antenu preko koje ćeš lovit analogne i DVB-T signal (mux sa HRT1, HRT2, HRTL, Nova).
Kabel šta dolazi sa LNB - a i ide u HUMAX DIGI+ ne sadrži analogni i DVB-T signal stoga nema potrebe za djeljenjem.
b) AV signal sa spomenutog HUMAX DIGI+ (uređaj upaljen i namješten željeni kanal) dovodiš na S-VIDEO ili Composite In + Audio In na kartici (pogledaj manual od kartice).
Slika iz manuala:  .
Trebaš ovako spojit:  .
Mislim da je ovo dovljno.
|
Puno hvala na trudu. Antena koju sam dobio s karticom mi ne vrijedi ništa jer na lokaciji nove kuće ne hvata ništa osim nekoliko radio stanica (dok sam bio podstanar u centru grada odlično je radila). Niti obična vanjska antena (riblja kost s pojačalom) na ovoj lokaciji ne hvata niti jedan program da je slika imalo probavljiva (kompromis koji sam prihvatio zauzvrat mirne lokacije). Domaći kanali mi nisu sfera interesa. Tak da ipak moram naći način i dobiti sliku s digi+ recivera na tv kartici. Danas poslije posla pokušati ću sve što si opisao pa ću rezultate javiti na forum.
Sada sam vidio da to nije moja tv kartica, po slikama koliko vidim drugačiji je daljinski, antena, kabal za sgnal od daljinca štekam iza kraj antene a on je sličan kablu od radio antene, za priključke od iza nisam siguran doma ću pokušati nać kutiju i/ili upute pa pogledati koji model točno imam. A tvoje upute ću slijediti, mislim da iako nije ta kartica trebalo bi raditi.