Citiraj:
Originally posted by elzel
kak da to sredim u dreamweaver da mi sve radi kak treba, pozadina i slike? u Src sam sredio i opet ne radi dobro.
|
imati opcija kad openaš background da bi ju ubacio... tebi je postavljeno relative to: Document, a treba biti Site root. ne znam jesi li učio design iz dreamweaverovog manuala, ali trebao si. tamo pišu takve stvari. ozbiljno. meni je žao kaj sam to učio dok još macromedia nije bila tak popularna... mislim da tamo negdje prije verzije 3.
eh da... pročitaj odjeljak u manualu o site mannagementu.
inače, umjesto
background=file:///C|/Documents%20and%20Settings/zelmar/My%20Documents/clan/metal046.gif
ti treba glasiti:
background-image: url(metal046.gif)
još jedan pow: oakve stvari bi izbjegao da koristiš CSS. CSS stylešitovi su nekaj najjednostavnije a jako puno olakšavaju život. (ali ne onak kak ih DW napravi u headu, nego kao posebi file)
sljika nemreš belivet
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|