Citiraj:
Autor thedream
I dok se tako igraš i veseliš s tim,za tu paru idu prave DDR4 3870tke koje se clockaju ko drogirane,i ostane ti za burek.   Ali pisao sam o tom, DIY efektu,nema ništa slađe nego sam prčkati,i uspješno sprčkati nešto. Od modanja AudigySE zvučne,pa modanje ove mainstreamuše VGA,proceva. To je zadovoljstvo..gušt rekli bi.
Neću ni govoriti da je netko čini mi se za 700kn na tržnici prodavao 8800GT 1gb. To je već naspram ove grafe megaLOL. Mislim da sam s ovim momkom pričao..
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=133927
|
isti klinac ko' sa autima. ima ljudi koji vole novo, ima ljudi koji ne klokaju jebeni frizider da hladi bolje i jace, ima nas svakakvih. 3870 je jaca. i guta vise struje posteno, i nema sanse da je drzis pasivu sa ovakvih temperaturama kao 4670, al ajd, vazno je da imam 5-10 fpsa vise........
8800GT - opet polovna...........
pazi: nek' je 8800GT recimo 850 kuna najjeftinija, a netko prodaje za 700 kuna, dakle za nekih 20% je manja cijena. sada uzmes 4670 koja je najjeftinija 550 kuna i oduzmes 20% i dobijes ~415 kuna. opet je skoro pa duplo jeftinija od recimo 8800GT, ali ipak nije toliko jaca.
sve u svemu, fulana tema sto se tice usporedbe

.