evo da ne dižen novi thread, dakle radi se o kompu mog frenda, da mi je da ga pogledan jer mu se svako malo rušia sistem, nekad posli 5 min, nekad 30, ugl svako maloTokom igranja igrica, običnog surfanja, il dok je samo upaljen, a ne radi ništa. Proba san s novim win, baca je BSOD tokom instalacije pa san mu spojia jedan svoj stari sata hard od 80 giga, formatira ga i opet diga win, ovaj put uspješno, stavia drivere, al svejedno se zamrzava, testiran ga s OCCT-on, na nekih 20% testa se sruši, nekad prije, nekad kasnije, e to je sad čudno, ne baca bsod, na monitoru samo nestane slike, al ima signala, (crni ekran i ništa više). I posli toga se nekad ne digne sistem nekih 4-5 min, znači ja ga ugasin, upalin ventovi se zavrte al na monitoru ništa, isto ka kad bloka, a posli par min se normalno digne, Ne znan, ja san osta bez ideja, ovaj moj hard šta san mu stavia valja, testira san ga sa hd-tuneom,memtest nije naša grešku na memoriji pustia san odvrti više puta, jedino šta mi pada na pamet je ploča a nju nemogu testirat.
Konfa: ploča asus p5vd2-vm se, grafa asus/ati x1300 pro, intel pentium 4 na 3,2, ovaj moj wd-ov hard od 80 giga, transcendova memorija 1 keks od gige. Eto, pa ako ko ima kakvu ideju dobro bi mi došla pomoć.