evo kao što sam obećao malo smo modali po kučištu i hlađenju prvo sam vratio sve original postavke što se tiće ventova i hladnjaka .Prvo sam stavio na ramove AC turbo modul i spojio ga direktno na moleks od dvd roma pa sam zatim promjenio prednji vent (usisni-gigabyte 120 mm 1000 okretaja) i stavio sharkoon 120 mm 2000 okretaja da upuhuje u kučište te zatim stavio na pasivac od matične sharkoonov 40mm vent da ispuhuje vruć zrak ali to rješenje nije dalo nikakav rezultat nego se čak temp na procu i povećala tako da sm ga maknuo.Temp na procu je sada 26-28 a na jezgrama 35-38 (pala za nekih 5-6 c),matična je sada 41-43 a bila je 48-52, hard je sad 30-31 a bio je 36-39 jedino mije temp na grafi ostala ista što govori u prilog mojoj tezi da se vruć zrak iz ispuha grafe vraća ponovo do venta i on ga usisava u grafu. Temperature se odnose na idlle stanje,sljedeće stavljam na proc AC freezer i bušim bočno pleks da stavim Antecov 200mm vent koji će ispirivati vruć zrak iz kučišta pa javim kakvi su rezultati