View Single Post
Staro 15.01.2009., 11:01   #245
agm7007
noise freak
Moj komp

agm7007's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Hvala ljudi, al nažalost ne stane mi S2 u kućište (desktop je kućište i prenisko je...)
A na kompu mislim, što se tiče graf. upotrebe, osim za nezahtjevne igre tu i tamo, početi i sa begginers tutorialima u 3Ds Maxu i slično. Znam da nije baš super za takve namjene, ali bit će dovoljno nadam se za laganini isprobavanje i učenje osnova.

Ajmo onda ovak postaviti - kolko buke mogu očekivati od Powercolor ili Gainward HD4670, budući da sam pročitao da su one najtiše? Našao sam podatak na netu oko 40+ dB (makar znam da te brojke nisu uvijek pravo mjerilo), a to mi se čini poprilično, pa mi izgleda da bi mi grafa bila najbučnija komponenta u kućištu, budući da sam sve ostalo utišao na zadovoljavajuću razinu (shuriken cooler, nanoxia 120mm vent).

Još jedna zanimljiva, al malo neuobičajena opcija bi bila da nabavim HD 4670, pa kad mi treba u igrama, renderiranju i slično da bude upaljena, a kad komp koristim kao htpc, za gledanje filmova da ju isključim u biosu. Jel moguće tak nešto?

@thedream: bojim se da mi 3870 nebi pasala zbog veće potrošnje, a to sve gura 300W napajanje...
agm7007 je offline   Reply With Quote