View Single Post
Staro 14.01.2009., 22:44   #544
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Nebbo Pregled postova
Mislim uskoro PRODUZITI ugovor u T-com-u i uzeti taj famozni MaxTV. Imam par pitanja, naravno:

1. Prvo i najvaznije "balkansko" pitanje: Ako uz produzenje ugovora uzmem i MaxTV, dal ce mi kroz par dana inkasator pokucati na vrata da moram platiti RTV pretplatu (svi znate o cemu pricam, molim nekoga sa iskustvom da mi odgovori ?

2. Trenutno imam neko smece od router-a koji je spojen sa kompom preko USB-a jer je LAN riknuo. Zanima me dal cu dobiti ovaj Thomson Wless router koji mi se cini kvalitetan?

2a. Ako dobijem Thomson router, hoce li taj router ostati u mom trajnom vlasnistvu ako nakon 3 mjeseca probe MaxTV-a odlucim vratiti?

3. Dal su strani programi titlovani (Discovery, NG, HBO...)

4. Dal je MaxTV u mogucnosti prikazati sliku na dva TV uredjaja?

5. Dal uz Thompson router dolazi i wless stick za komp? Ako ne, dal se da za "jos jednu kunu" naruciti u T-com-u?

To je za sada to. Prvo pitanje mi je mozda najvaznije pa ako ima netko sa iskustvom Nemojte zamjeriti

LP
1. da. pretplatu za HRT plaćaš bez obzira na sve (MaxTV, Bnet itd.)
2. da.
2a. kod probnog perioda dobro pazi kakav ti zahtjev budu napravili ja sam tu zbog tog modema imao jako puno problema. Oni će ti zamjenit modem i dat ti prijamnik ali će te obvezat radi modema na još 24 mj, bez obzira uzeo MAX TV ili ne i onda će ti ostat novi modem, ali si produžio svoju ugovornu obvezu za adsl na još 24 mj.
3. većina
4. da, moraš dat zahtjev da vide jel imaš mogućnosti za to i još moraš kupit jedan prijamnik po punoj cijeni uz ovaj za 1 kn.
5. ne
Xenon je offline   Reply With Quote