View Single Post
Staro 14.01.2009., 17:51   #406
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
posto vidim da je tema malo zastranila da je vratim nazad na kolsjek
evo ja piknuo drugu 9800GTX i krenuo sa SLI-jem i gle cuda ne radi kako treba
to sam i ocekiva pa se nisam puno iznervira ali opet
joj sta ja volim ove slikice
Driv: 180.42
Reza: 1680x1050
uglavnom sta ne radi
Crysis Warhead sve na max ukljucujuci AA16xQ4 (ili vec sta pise) = trenutacno rusenje igre (samo me vrati u vidoze), vracanje sve na max bez AA radi
Far Cray 2 sve na max bez AA = radi, AA max = ne radi tj rusi se igra (samo me vrati u vidoze)
3DMark 06 radi na difolt postavkama bez rusenja
nita ne cvili i ne tuli (mislim na plocu grafe napajanje)
max portosnja koju sam izmjerio (cjelog kompa)je 530 W i to u Crysis Warhead, druge igre-programi su uspjlei natjerat max potrosnju negdje oko 480 W (je vrazji taj Crysis )
Jos moram probat nove drivere v - 181.20 i neke starije + moram se malo poigrat i pod vistom (ako mi ko moze reci jel bolje stavit 32 bitnu ili 64 bitnu)

eto za sada toliko od mene, nastavljem sa kemijanjem i isprobavanjem veceras kad dojasem sa posla (ako ne dojdem pre kasno)
ps- sve mi se cini da ce ove dvije (9800gtx) u prodaju za jednu GTX260 jer kad meni nesto ne proradi iz prve to ne proradi ni iz druge (dao bog da sa u krivu )

daj mi reci koju plocu imas tj komponente koje posjedujes. ja imam 9800gtx sli pa mozda mogu pomoc.
cak ako treba imam jednu plocu msi platinum p7n viska tj mogu ti je posudit za eventualno testiranje sve zavisi odakle si jer sam ja sebi nabavio asus p5n-t deluxe.
pa eto ak mogu mozda kak pomoc volio bi.
iako i sam imam nekih sitnih problema (ne sa rusenjem nego sa performansama tj, vistom i driverima) dok na xpu ocigledno sve radilo super
m&n je offline   Reply With Quote