View Single Post
Staro 14.01.2009., 12:50   #14
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
unaprijed isprike jer mi se neda mi se čitat sve postove..., no iz onoga šta sam vidio mislim da većina vas komplicira i odabire skuplje opcije. Bio sam u istim govnima kad sam dobio američku utičnicu pa sam iša do čipoteke i tamo se raspitao. Čiko mi je dao konverter sa naše(valjda europske) na američku za 10kn i adapter koji je bio snage 45W što je naravno bilo nedovoljno. Međutim ja sam se odvažio i sve to ljepo spojio i...... RADILO JE . Ali do sutra

Nakon toga sam išao tražit jači adapter u chipoteku ali ga nije bilo pa sam se vratio kući i počeo proučavat njihov punjač da bi vidio da na njemu piše: input: 110-220V. Lijepo sam direktno spojio konverter sa us na eu utičnice i samo ga uštekao u struju i sve još dan danas radi. Dakle ako na punjaču piše input 110-220v sve što vam treba je taj konverter.

btw dule moj "setup" sa punjačem je izgledao slično tako dok nisam pročitao što piše na punjaču. Pogledaj svakako.

Također napominjem da nisam odgovoran za nikakvu štetu nastalu korištenjem moje procedure svi punjači koje sam gledao su bili input:110-220V, ali isto tako svi ti punjači su bili od novih laptopa.