Citiraj:
Autor Nikky
Rekoh: Stavi pristojni produžni / lupež na šuko utičnicu (dakle ona sa uzemljenjem) i na isto mjesto spoji i TV i komp.
U vezi blema br. 2 HDMI ili drugi AV kabeli nemaju veze sa RF signalom. Za test privremeno izbaci "iz igre" reciver i dovedi antenu direktno u tv karticu. U softveru odaberi PAL B/G ili W. Germany i onda nanovo pretraži kanale.
|
Kužim što si rekao. Hvala na pomoći

. Ne mogu eliminirati reciver, kabal ide iz zida i onda u njega, do računala mi treba još 5m kabla. Jedino da ovaj koji i sada koristim spojim na ovaj što ide u reciver i onda u tv karticu?
Isti kolega mi je dao i dva prijedloga: Prvi je da prije recivera stavim razvodnik, i onda 1 u reciver a drugi u tv karticu (ali lmb in ide preko f konrektora a tv kartica preko miškog antenskog priključka da li se to može tako kombinirati?). Drugi je da na lmb out (kaže loop točka ili slično) spojim kabal i onda na karticu tada bi kartica imala signala samo kada je reciver na stand by. Kako ovo zvuči kao riješenje? Ovo za PAL B/G to u postavkama nisam niti dirao, sve je default. Power cinema valjda to radi prema lokaciji koju sam stavio. Budem i to pogledao.