View Single Post
Staro 14.01.2009., 00:00   #20
eyeballl
Premium
Moj komp

eyeballl's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Danas mi se nije dalo ništa oko kuće raditi pa sam se malo bacio na opuštanje uz moding. Evo i slika što sam danas radio ...

Isprintao sam šablone za ventilatore radi lakše orijentacije... vidi se sa slike da sam se na kraju ipak odlučio na kombinaciju 2x120mm sprijeda i 2x 92 mm straga ...

Izrezao sam od lima dva nosača za mb tray jer se prilikom promjene orijentacije traya nije moglo tray pričvrstiti sa donje strane bez nekog dodatka...

Izrezana je prednja plastična maska kako bi se napravilo mjesta za protok zraka...

Skratio sam hdd kavez jer mi se nije sviđao...
Usput pitanje o HDD kavezu i ventilatorima?
Kako orijentirati kavez poprečno ili uzdužno na uzdužnu os kućišta?
Kolilo bi trebao biti udaljen kavez od ventilatora da ne smeta? Tu mislim prvenstveno na opstrukciju protoka i turbulencije ako stavimo veću površimu blizu samog ventilatora. vidio sam da na to pazi ekipa prilikom ugradnje na hladnjake vodenog pa me zanima vaše iskustvo na tom polju.

Morao sam malo izrezati stražnju stranu traya kako bi bilo moguće zatvarati bočnu stranicu ...

Obilježio sam mjesta za bušenje...

Izrezao plexi za gornji prozor .... usput mi je pala ideja što staviti uz rub da se ne vidi prelaz između lima i plexija .... nadam se da vam se sviđa...

Izbušio rupice ...

Izbušio irupe na poklopcu za prozor....

Izbušio rupe na prozoru...

Zadnje izmijenjeno od: eyeballl. 20.01.2009. u 10:19. Razlog: Dodane slike
eyeballl je offline   Reply With Quote