View Single Post
Staro 13.01.2009., 23:39   #1
branimiros82
Premium

branimiros82's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Racunalo se gasi, lose radi!

Ovako,imam komp star god dana.Inace je ok radilo sve do negdje prije.Poceo mi se gasiti u sred necega kad radim na njemu.Pa sam ga ocistio od prasine,jer bilo je dosta i to na procesoru-ko tepih se uhvatio.Radilo je ok do nedgej prije.I opet kad igram ili radim u nekom programu recimo pinacle studio on se jednostvano ugasi,ili zablokira.Kad se ugasi to uglavnom bude crn ekran,mis neradi-ne svijetli.na kucistu gore lampice i u njemu se sve vrti.Tada jedino sto mogu napraviti je dugo drzati dugme za paljenje pa ga ugasim,i onda ga nemogu odma upaliti,nego ga iza na napajanju ugasim,pa upalim i onda dalje znate.Mislio sam da je cak i od virusa,pa sam cijeli hard formatirao,i opet isto.Nemam vise pojma sta da radim,svoje sturo znanje sam vec potrosio tak da pomozite....Inace komp je jos pod garancijom,al muka mi je tamo nositi dok im neznam sta tocno reci jer su katastrofa(btw gdje se vise moze kupiti komp i dobiti norm usluga nakon sto im se da lova).
A ovako on izgleda:
AMD Athlon X2 6400,2x1gb memorije,Ati hd 3870,MB Gigabyte MA770-DS3,i posebno kupljenjo napajanje

Zadnje izmijenjeno od: branimiros82. 20.01.2009. u 19:44. Razlog: krivo postavljen
branimiros82 je offline   Reply With Quote