View Single Post
Staro 13.01.2009., 23:27   #47
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Moram se pohvalit da sam uzeo novu grafu,i to za 299kn. Za to šta radim na kompu i koliko mi je potrebna tišina i hladnoća,genijalna kartica.

http://www.sapphiretech.com/us/produ...gpid=264&grp=3

Radi se o Sapphire 4350 modelu,256mb,DDR2,zanimljivo taktova 600/800, šta je ok za pasivnjaču. Troši 25W po gpureviewu,mrcvarim ju zadnja 2h i mogu reć da se ne grije uopće. Slika je perfektna,mpeg2/4,blueray,sve podržano,UVD 2.0 verzija,HDMI,7.1, 80 shader unita, ma brutala.

Probao sam sa zadnjim 8.12hotfix driverima,radi odlično,nečujna,hladna, nije gaymer,ali je apsolutno sve ostalo počevši od multimedialne HTPC kartice. Cijenu neću ni komentirati,tko traži ovakvu grafu,to je to. 299kn.

U kutiji se nalazi kartica,driveri,kablovi i nekoliko limića ovisno vga/dvi/kombinirano,šta vam treba.

Minusa ustvari ni nema,za ovakvu grafu. Jedino šta nije 128bitna, šta bi se moglo pokazati kao ograničenje pri gledanju pic-in-pic blueray sadržaja, ali i bez toga,odlična karta. 64bitna je ipak,cijena sve govori.

Eto,mini review,tko traži HTPC karticu,to je to.

Da sumiramo :

+ HD4000 serija
+ 2D prikaz,UVD 2.0,HDMI + 7.1 zvuk
+low profile pasivnjača,tiha-hladna
+solidan takt jezgre
+cijena
-ipak samo 64bitna

Zaključak :

Za 299kn koliko košta najbolji HTPC izbor za sve sadašnje i buduće multimedijalce.
thedream je offline   Reply With Quote