Tema: Logitech G13
View Single Post
Staro 13.01.2009., 10:28   #23
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
joj daj ne pretjeruj i razmisli. Kako ces usred igre vidjeti ko je na ventrilu ili TS-u? koliko je sati? izasao bi iz igre van i vidio? totalno neprakticno.

vidim da nisi upoznat sa malim programom naziva: TeamSpeakOverlay.

ima taman sve kaj si naveo za okorjele igrace.overrajda se na ekranu, pozicioniras potrebne podatke koje trebas, TS, vrijeme, FPS i dr. u kuteve ili na rubove ekrana, sve si podesis kak ti pase i uzivas igrajuci se s instant uvidom tko je i kada gdje i zbog cega. nekaj slicnoga frapsu, samo namjenjeno bas za gejming i to za one koji nemaju ili ne vole imati dva ekrana ili nekakve ekrancice po tipkovnicama.

eto, i taj smo problem odmah rijesili

naravno, i link dobijes http://www.teamspeakoverlay.com/

p.s. ima ali..naravno. ja u nekim igrama primjetih da tso malo serka...recimo,cod4 mi se def kolje s njim.ili mi shebe zvuk ili srusi igru (ponekada). i jos par zanemarivih naslova. ostatak ergele radi savrseno. znaci, ako se upotrebom istog primjeti neko stucanje kompa,mozda, ali mozda bi tso mogao biti problem...no koliko je koristan, to stucanje osobno mu i oprostim (i da, neki u klanu imaju isti problem dok drugi ne...znaci, moze biti da je i neslaganje s hardwerom u pitanju...no kako rekoh u rijetkim igrama i konfama, tako da je ovo upozorenje cisto da se zna...a preporuka istog i dalje stoji)