Citiraj:
Autor buljo
Ja već malo više od pola godine imam Garmin 250W i do sad sam imao AdriaRoute 2.0 kartu i danas stavio 2.2, puno detaljnija i bolja.
Za cijenu uređaja od 1400 bez ikakve normalne HR karte uz malo muke se dobije dobar uređaj sa jednom od najboljih HR karata, moja preporuka.
|
U pravu si,dosta su se poboljsali u odnosu na AR 2.0. Ali jos uvijek bi radije mio 2008 + nove karte koje su ugradjene u moov seriju. Soft je puno bolji nego cardinale,koji koristi iste karte. Garmin software je po jednostavnosti najbolji, ali mene je cesto vodio krivim ili fuzim putem, po zagrebu me dosta vodio na pogresna skretanja. Ako ne poznajes bas vece gradove,nije bas dobro da se gubis po njima i cekas sljedece skretanje da se okrenes.
Sto se mene tice,ja sam najzadovoljniji IGO 8 software-om za navigaciju,jednostavan,ne steka,karta je ista kao AR 2.2,ali software mi radi bolje. Problem je u tome sto kod nas nema IGO 8 uredjaja za kupit,nego samo neki PNA unlockat pa ubacit,ili PDA sa gps-om. Zato nisam ni govorio o IGO8 nego samo o uredjajima koje ne treba unlockat nego su dobri u defaultu. Nuvi 250 je po kvaliteti inace odlican GPS,kao i svi ostali nuvi uredjaji.