View Single Post
Staro 12.01.2009., 19:24   #346
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Znaš kako ide jbg JC,dok ti se osobno ne dogodi,ne događa se.
Samo dva primjera,priče da su Fiati sranje,mama mi vozi mareu od 2000g kad je novu uzela,1.6 100ks valjda je promijenila ulje i akumulator u ovih 8g, auto je toči vozi.
Taj FIATov motor u Bravu/Bravi/Marei se pokazao kao najbolji benzinski motor u ponudi uz te modele i gotovo da nije imao nikakvih problema, tako da ti potpuno vjerujem da vas Marea dugo i bjerno sluzi bez posebnih prohtjeva

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Treba to sve dobro ispitati,inače taj 1.2TSE 100ks sumnjam nekako da uz iole opremu ide za 89 900kn. Imaš konkretno? Zvuči odličan motor,al cijena bi morala bit isto odlična. Evo konfigurirao sam ga,Dinamique,97900kn.Izabrao boju i tkaninu. I to model 3vr.
Ne moras ni gledati cijene Renault-a na hr web stranici, nemaju veze s onima u salonu (u salonu si npr. na svakog Megane-a II dobio 30t kn popusta na cijenu s konfiguratora..pa onda ti vidi koliko su te cijene realne ). Inace, pred par mjeseci su mi poznanici bili po salonima, trazili auto... za cca. 92k kn se moglo dobiti 3v Clio 1.2TCE sa Extreme opremom... sumnjam da je do sada poskupio...

Uglavnom, treba pogledati Clia... i inace ima dobru statistiku kvarova (zadnjih godina ima valjda 3 promila kvarova u prve dvije godine...negdje sam citao ADAC izvjesce... sada je vec stari (citaj doradjeni) model).

Sto se Pug-a tice, ozbiljno su imali problema s tim motorom... hladan se gasio bez razloga... ne znam jesu li ti problemi rijeseni. S obzirom da je proslo barem godinu dana od kad sam cuo za te probleme - najvjerojatnije su rijesili to.

I jos nesto - ako je bitan prostor na straznjem sjedalu, nikako kupiti P207. Ja ne razumijem kako se moze napraviti tako velik auto, a tako malo mjesta na zadnjem sicu... ima mjesta kao i kod p206 (citaj: ocajno malo, nitko normalan stariji od 10 godina ne moze sjediti komotno).

Uglavnom , ako se auto kupuje po dizajnu, uvijek Pug ispred Renaulta. Ako se pak kupuje iz nekih drugih razloga, gotovo uvijek je Renault jeftiniji i objektivno bolji npr. ne pati od ocajno sporog i nepreciznog mjenjaca, premalo mjesta na straznjoj klupi itd.
JC Denton je offline