Citiraj:
Autor eyeballl
@-Stinger- hvala na konstruktivnim prijedlozima ...
što se tiče zadnje strane ... sinoć mi se nije više dalo zezati oko nje pa sam smo izrezao rešetke. malo je zeznuto jer su sa zadnje strane tvornički dva različita otvora (1x92 i 1x80  ) plan je bio da napravim jedan veći otvor za dva venta pa ga pokrijem sa obje strane limićem izrezanim na mjeru ventova + 2cm sa svake strane ... te cijelu takvu konstrukciju sa pop-nitnama zakalemim na kučište ...
Što se tiče ventova (2X92) neznam koje da izaberem pri kupnji? možda i led dolazi u obzir iako mislim da bi bili preupadljivi. zamisao je staviti ih sa vanjske strane kučišta da ono dobije bolji izgled... Imam kod kuće 5-6 80mm ventova, ali misima da bi mi bolje pasali veći? tvoje mišljenje? budem večeras još nacrtao da ti bolje vizualiziram kako bi trebala stražnja strana izgledati ...
|
ma uzmi 2x 92mm ( napravi rupu za 92mm ) i bit će to ok, a sad koji...
kako si rekao da ne raspolažeš baš nekim novcima, možda ovo stavit na 7V?
http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/271
@mexar111,
fakat ne kužim kaj će on sa naponskim kablovima za automuziku!?
ne kužim gdje bi ti to " uštekao " ili spojio....
jedino šta možeš s time ti je napraviti naponski kabel koji spajaš iz utičnice u napajanje i to je preskupa igra za kabel koji se faktičkni ne vidi... a komplet koji si stavio košta 200+ kn, a sumljam da postoji netko toliko lud da ide to radit - NHF -