Tema: GPS
View Single Post
Staro 12.01.2009., 18:20   #33
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Razlika je samo u velicini ekrana 3.5" naspram 4.3" odnosno 320x240 naspram 480x272 (wide). Sto se software-a tice,u moov-u 200 u linksu dobije ex-yu detaljne karte i glavne ceste u europi,a u moov-u 300 dobijes full eu detaljnu kartu ukljucujuci ex-yu.

Sto se tice pharosa,koliko ja znam on ima neki smart navigator software za kojeg cujem samo lose kritike,opcenito o pharosu cujem samo lose,sto se tice navigacija za auto. Ali se moze vjerojatno otkljucati,ako ima wince u sebi ,i onda stavis nesto bolje, ali ako je kao garmin,onda nema mogucnost otkljucavanja. Nije samo stvar software kojeg koristi nego je i stvar uredjaja. Recimo , nedavno sam otkljucavao pioneera da moze primiti dodatne karte, i shvatio da je katastrofa od uredjaja. Iako koristi poznati Igo 2006 software malo modan za garmina. Jednostavno je fulao pozicju ,skretanje itd itd....
Uglavnom,ako je lova u pitanju i ne trebaju ti toliko detaljne EU karte go for moov 200,ako nije go for moov 300,malo je bolja preglednost iako nije toliko bitna. Ako jos uvijek sumnjas u sve ovo,mozes si kupiti garmina 205 recimo ovdje , pa si opet miran i siguran da si kupio proizvod u kojeg najvise vjerujes.
spawn je offline   Reply With Quote