@ Omega - može se najlakše kistom ideja je bila da je plava podloga i da se sa dva tri layera boja sa metalnim efektima postigne efekt istrošenosti..
Vidjet ću na kraju koliko fency će ispasti ... ako mi se ne bude sviđalo poklonim ga nekom i bacam se na novi mod

, sa sprej tehnikom jako je teško izvodivo ili razbarušeni kist ili krpica/spužva dolazi u obzir.
Ideja je zanimljiva samo je treba sprovesti u djelo. nadam se da ću imati dovoljno volje živaca i podrške da uspijem
@ Matesonik - Kombinaciju plave - srebrne - tamno sive - zlatno-bakrene mislim da ću na kraju napraviti .... večeras ču tamno sivi layer raditi pa ću vidjeti što dalje ...
Za kablove su svi prijedlozi i rješenja dobrodošli ... ima ih stvarno puno pogotovo zbog displaya, kontrolera za ventove i usb portova ... vidjeti ću kako će sve to ispasti (za skrivanje u obzir dolazi ili te plastične ili one od elektroinstalacija...
Sprijeda je ostala rupa kako sam display izvadio kako bi ga premjestio na gornju stranu ... širine je 10 cm a visine 20 cm pa bi idealna bila dva venta od 10 cm samo da li ih se može nabaviti u toj dimenziji za 12V? Znam da ima od 92mm i 120mm...
Unutra bi išla konfa e4600 + gt7600 pa mislim da sa hlađenjem i pri najmanjem rpm ne bi trebalo biti problema..
osim planirana dva prednja (92mm, 10mm ili 12mm) i dva zadnja (92mm ili 80mm) dvoumim se da li dodati još jedan 120mm ventilator na bočnu stranicu u razini grafe?
Ovo sa strojarnicom je izvrsna ideja..... ipak je to navy mod