View Single Post
Staro 12.01.2009., 14:31   #8
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ruzno. Pa sam mislio da cijela stvar malo podsjeca na strojarnicu broda, dakle da montiras par plasticnih krutih cijevi i koljena kojima bi sprovodio kabele do utikaca.

Ako vec nisi, sprijeda bi bilo dobro izbusiti rupu za 120mm vent. Ako se unutra planira smjestiti neka jaca pila, mozda dodati rupice za zracenje graficke na gornju stranicu. ali to je cas posla.
-->
Kist bi mogao biti jako zgodan ako se ide na bilo sto "flekasto", tipa ona maskirna boja ali u plavim nijansama (par nasih ratnih brodova ima tako). Dakle - ja bih isao na nijanse plave + mat sivo/crno.

Buduci da ides na dosta plexija, ne mozes sakriti kabele iza maticne i sl. jer ce se vidjeti na drugu stranu --> ruzno. Pa sam mislio da cijela stvar malo podsjeca na strojarnicu broda, dakle da montiras par plasticnih krutih cijevi i koljena kojima bi sprovodio kabele do utikaca.

Ako vec nisi, sprijeda bi bilo dobro izbusiti rupu za 120mm vent. Ako se unutra planira smjestiti neka jaca pila, mozda dodati rupice za zracenje graficke na gornju stranicu. ali to je cas posla.
Matesonik je offline   Reply With Quote