View Single Post
Staro 12.01.2009., 01:06   #1
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Exclamation Spajanje TV + PC (Komplicirana verzija)

Pozdrav svima. Ovako. Pošto sam dobio nešto love, odlučio sam si napokon spojiti PC sa TV-om, šta mi je uvijek i bila želja, no, koliko god čitao po forumima razne članke nisam baš shvatio. Znači, radi se o grafičkoj 8800GT koja ima - S-video i 2xDVI-ja, dok mi TV ima pozadi ulaze Scart i 3 ona (ne znam kako se zovu - bijeli, crveni, žuti). Nešto mi je burazer brijo, al mislim da je krivo zabrijo kad je reko da S-video nema zvuka (a ja želim zvuk na TV-u) pa reko da na skart spojim a bojim se da je kvaliteta preko toga jako loša. Sad, imam par pitanja. Koji mi to kabel treba da to spojim, tj. naziv i još jedan mali problem a to je da mi treba oko 2.5 metara najmanje toga kabla, jer su toliko PC i TV udaljeni. Osim toga, sve bi radio iz kreveta (), pa tako igrao igre, gledao filmove, dopisivao se na messengeru i surfao netom kao obično, kakvu kvalitetu tu mogu očekivati, rezolucija? Isto tako obavezno bih onda i uzeo kordles kibord i miša da mogu nesmetano iz kreveta, udaljenost je oko 5 do 6 metara (relacija krevet - pc), hoće li to raditi bez problema? Hvala i nadam se da će mi netko odgovoriti na ova moja brojna pitanja!
ALiEN17 je offline   Reply With Quote