11.01.2009., 00:27
|
|
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Autor Veki-os
Pa i meni je Doomsday baš dobar film,ne znam što se ljudi toliko bune.
|
Bune se jer su razmaženi i imaju nerealna očekivanja od filmova....Max Payne je napravljen prema igri, i shodno tome je solidno ostvarenje...neće nikada izazvati u nikome oduševljenje, pošto ekranizira izvrsnu(prema općem mišljenju) igru, i naravno da original uvijek bude bolji....ali ne, nije super duper extra ultra dobar ..i zato odmah u blato s njim...
Doomsday je, pobogu, prožvakana...pardon prožvakana, ispljunuta, progutana i opet prožvakana priča o "Smaku svijeta prouzročenim ljudskom pogreškom bla bla bla..." i vidi čuda nije film godine ...FFS film ima Bentleyev Coupe, Ljudski roštilj i ćoravu glavnu junakinju.....zašto o zašto već sa time ne možete biti zadovoljni (ridam u fetus pozi jedno pet minuta zbog ljudske nezahvalnosti )
Upravo pogledao The Curious Case of Benjamin Button, jako dobra Pittova i Fincherova suradnja...naravno nije Seven ili Fight Club, ali čovjeka veseli...Pitt mi je bolji glumac u dramama, nego u blockbusterima tipa Oceanovih11,12,.... 17 i sl. (nemam srca napisati G. i Gđa Smith)
Zadnje izmijenjeno od: fratartucko. 11.01.2009. u 11:22.
|
|
|