10.01.2009., 19:57
|
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Autor pinkskin
Kakve veze ima dali je bilo na dvoranskom ili kutiji šibica, upo je navijač Dinama u teren i išo tuč igrača Hajduka.
Kad igra repka onda se zna da nema tučnjave i da svi navijaju zajedno i nema veze koliko je tko kome prije šta napravio kad igra repka onda se sve zaboravlja, a i tuča tih nevijača je počela prije jedno 2 godine, jedino neki BBB se naprave pametni pa tuku druge navijače, pa one budale što po zagrebu tuku navijače drugih država (nekih koji su samo u prolazu) i to omjer 10 na 1, i mislim da su oni prvi počeli jer uvjek repka igra službene tekme u Zagrebu
Svi su primitivci, a to što se piše više o nekim a ne drugim to je zato da se skrene pozornost sa važnijih tema u Hrvatskoj, a i baš se BBB ne pokazuju u najboljem svijetlu. Sad kad je dinamo igro u europi BBB su napravili puno, puno, puno više sranja od Torcide ili navijača Slavena. Istina igrali su više tekmi ali skoro na svakoj u gostima je bilo problema, osim u Engleskoj jer su znali da ako tamo naprave sranja neče se tak brzo vratit kući.
Mislim da je krajnje vrijeme da se nešto poduzme zbog tih budala, jer nikome ne pomažu več samo odmažu svojim klubovima.
|
Ima veze itekako , Kutija je nesto drugo , inace svetinja malog nogometa , i taj Carevic je tada igrao za neku birtiju a nije bio kapetan Hajduka . Boysi su napravili svasta u Europi jer su i igrali u Europi , ovo Hajdukovo nije igranje , dvije tekme , jao nisu imali ni vremena smisliti kaj bi napravili ...
A ovo što sam boldao je nešto s čime se slažem 101& 
|
|
|