View Single Post
Staro 10.01.2009., 19:37   #277
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Pa koliko ja vidim stalno se dešava da neko tko je iz Splita ili Zadra nastrada u Zagrebu. Sranja su se događala i u Zagrebu, mislim da je bio mali nogomet kad je uletio navijač dinama u teren i išo tuć Carevića, a napadi na navijačke skupine kad igra repka od strane BBB.
Krivo , to je bilo na Kutiji , to nema veze sa dvoranskim .

Jer policija dolje ikad upadala u bakljade koje su prekidale utakmice po 10 minuta ili jer oduzimale uvredljive transparente ili šalove kao u ZG ? nikad , uvijek se Boyse prikazuje kao primitivce pogotovo poslije svega u zadnje vrijeme , a sad za ove hukanje Sammiru mi se sve cini da ce se to jednostavno zaboraviti . Nije da branim nekog , ali mnoge navijacke skupine su si same krive što kad dodju u Zg na repku imaju problema , zato jer mnogi od njih priuste u svojim mjestima Boysima svasta i zato sve i ispadne tako kako ispadne , a ekipa iz ZG su uvijek primitivci u ocima javnosti i pogotovo komentatora i novinara . I ne pisu se gluposti zato jer nije po tome kak bi Mamic htio - napad u hotelu NIJe glupost , kao ni kamenovanje autobusa ... a i nitko iz Zagreba ne zeli da bude po Mamicevom vec uglavnom se zeli da on ode
Dvoransko se po meni treba igrati svake godine kod jednog prvoligasa , tako bi bilo zanimljivije ,a na institucijama je da naprave da sve prolazi u fer tonu , a ovu u Zadru apsolutno nije , i ne bi rekao da se radi o pojedincima jer letilo je malo previse toga da se izvlaci sad to na pojedince .
Ja svoje nemam zasto hvaliti , samo sam realan , a svoje uvijek branim i po svojem srati ne dam nikome , pogotovo zato jer od 365 dana ja 363 provedem u Zg ,a ne u Splitu kao sto provede hrpa Dalmatinaca u Zg . I ne mrzim nikog na osnovi toga otkuda je , niti bi mi ikad palo na pamet siriti mrznju unutar svog naroda , to je apsurd , mozda zbog takvih stavova su utakmice uzivo za mene i proslost , ali zato su ostale mnoge uspomene i nesto jos trajnije sto nije bas za javnost
Router je offline