Citiraj:
Autor Router
Ovo Dvoransko nema veze sa zdravim mozgom , kako igrati kad cijelo vrijeme igrace gadjaju sa kovanicama i upaljacima , onda jos i rasisticki ispad koji komentator Hajdukovac naravno samo spomene kao Ovo nije lijepo , onda navijanje sa Za dom spremni , onda jos i napad na igrace u hotelu , pa razbijen bus . Policija dolje previse toga tolerira dok ovdje je potpuno suprotno ... ja samo ne znam kaj ti sa juga misle , pa ionako ih je tu hrpa i onda ce se cuditi i plakati kad se vrati istom mjerom ( ne mislim ja na osvetu ali ima ovdje puno usijanih glava koji i sa jednom pivom ce reagirati na ZD ili ST tablice ili na naglasak ) , a nastradati ce oni koji nemaju veze sa ispadima i jedini grijeh ce im biti sto su i oni od tamo , jadno .
|
Pa koliko ja vidim stalno se dešava da neko tko je iz Splita ili Zadra nastrada u Zagrebu. Sranja su se događala i u Zagrebu, mislim da je bio mali nogomet kad je uletio navijač dinama u teren i išo tuć Carevića, a napadi na navijačke skupine kad igra repka od strane BBB.
Svugdje ima budala, pa ni Zgareb nije isprika. Hočeš reč da u zagrebu na tekmama se neviče Za Dom Spremni, Ubij Srbina ili Ubij Tovara, Hukanje onom crncu iz Engleske, pa kad je hajduk gostovo u zagrebu kad je pletikosu skoro baklja u glavu pogodila, ima još...
kao što rekoh svugdje ima budala i oni če uvjek nači razloga za radit svinjarije.
Sad hočeš reć da se dvoransko samo treba igrat u zagrebu?
I hočeš reč da policija tolerira više nego u Zagrebu, nebudi lud.
Ajd da si iz nekog drugog grada nebi ništ reko ali pošto si iz Zagreba, normalno je da svako svoga konja brani.
Dinamovci se uvrijedili zato jer nije sve po njihovom pa se sad gluposti pišu da bi se opravdali
Ne podržavam ih i nisu smjeli hukat onom crncu ali sve drugo se dešava na svakim utakmicama (bacanje novčića i čega sve ne), možda je policija trebala otiske skinuta sa svakog novčića i upaljača i uhiti one koji su ih bacili.